Ringkøbing IF 2 vandt og hoppede op på førstepladsen

Tidligere i dag var Ringkøbing IF’s andethold i spil, da man hjemme på Green Arena tog imod Bramming Boldklub i sæsonens anden kamp.

Årets første kamp endte med en 3-1 sejr i Skanderborg, og i dag blev det så til endnu en sejr, da man besejrede Bramming Boldklub med 2-0 efter scoringer af Simon Vesterbæk og Gloire Rutikanga.

Kampens første mål faldt efter en halv time. Et frirsparksindlæg fra Gloire Rutikanga snød gæsternes målmand, og returbolden dumpede ned for fødderen af Simon Vesterbæk, der relativt nemt kunne score kampens første mål.

Det var også stillingen ved pausen, men Ringkøbing IF skulle ikke bruge mange minutter af 2. halvleg på at udbygge føringen.

Efter 52 minutter var det nemlig Gloire Rutikangas tur til at sparke læderet i nettet, da han trak ind fra højresiden og rundede tre mand med et par skudfinter, inden han sluttede den flotte solotur af med at sparke bolden over stregen.

Det blev kampens sidste scoring, og det betyder, at Ringkøbing IF hopper op på rækkens førsteplads med seks point efter to kampe, og det efterlader selvfølgelig en meget tilfreds 2. holdstræner.

”Vi holder os til konceptet hele vejen igennem og fik endnu en god sejr. Bramming følte sig snydt for et straffespark, ligesom de brændte en friløber på Simon Brogaard og var nærgående på en dødbold til sidst, men ellers havde vi fint styr på opgøret,” fortæller Allan Mikkelsen, der igen i dag startede med to U19-spillere.

”Christian Pinholt var rigtig stærk i dag, og han gjorde deres venstreback rundtosset et par gange, og Johannes Paustian leverede igen en rigtig god præstation. Noget af det vi var mest spændte på at se, var hvor stor forskel, der er på Serie 1 og Jyllandsserie 2, men med to sejre efter to kampe har vi jo vist, at vi kan være med,” forklarer cheftræneren.

Sæsonens første to kampe har desuden vist, at holdet kan vinde på andre måder end tidligere.

”I Serie 1 scorede vi et mål mere end de andre, men nu begynder vi at holde de andre fra scoringer, og det er en god, ny dimension i vores spil. Jeg er fortrøstningsfuld, selvom vi selvfølgelig kan blive ramt af skader og karantæner. Så længe vi ikke taber, så er der ikke nogen, der løber fra os, og der er jo allerede en lille udskilning ved top fire, og vi vil selvfølgelig forsøge at holde os i top 3,” siger Allan Mikkelsen til sidst.

Næste opgave for Ringkøbing IF 2 er næste søndag, hvor man skal en tur til Aarhus for at møde Aarhus 1900.