Ringkøbing IF 2 topper rækken efter ny sejr

Kort efter 2. Division havde spillet sin kamp imod Brabrand IF, var det Jyllandsseriens tur til at betræde Green Arena, og heldigvis formåede klubbens andethold at vinde, da de besejrede Hatting-Torsted med 3.-0.

Det var et ganske stærkt Ringkøbing IF-mandskab, der blandt andet havde Simon Vesterbæk og Nikolaj Pape Sørensen med fra start, og Ringkøbing IF satte sig også på begivenhederne fra start.

Allerede efter små 15 minutter kom man også foran, da en nedfaldsbold endte hos Andreas Bonde Jespersen. Han lod bolden hoppe en enkelt gang på græsset, inden han kanonerede bolden ind bag gæsternes målmand.

Ringkøbing IF fortsatte de gode takter, og kort efter var Eduard Puga også tæt på at udbygge føringen på et flot langskud, men desværre strøg bolden lige forbi den ene stolpe.

Cubaneren fik dog taget revanche kort efter, da han var først over en retur fra Andreas Spangsbjergs afslutning, og så kunne han nemt sparke bolden i nettet til 2-0.

I 2. halvleg var der pænt med chancer i begge ender, hvor gæsterne fra Hatting-Torsted blandt andet ramte træværket, brændte en friløber og fik annulleret et mål for offside.

I den anden ende ramte Ringkøbing IF også træværket, ligesom man også brændte et par friløbere i slutningen af kampen.

Til sidst kom der da også en scoring, da Martin Ebbensgaard rundede en forsvarsspiller i feltet og hamrede bolden ind bagved gæsternes målmand til slutresultatet 3-0.

Med sejren topper Ringkøbing IF Jyllandsserien 2 Pulje 4, hvor man har ligger á point med to andre hold.