Ringkøbing IF 2 spiller livsvigtig kamp for at blive i Jyllandsserien

Mens sæsonen er overstået for 2. Division, så spiller Ringkøbing IF’s næstbedste seniorhold på lørdag en livsvigtig kamp på hjemmebane for at spille i Jyllandsserien på den anden side af sommerferien.

I sidste weekend leverede holdet et glimrende comeback, da holdet var bagud 0-2 imod FC Horsens, men takket være scoringer i de sidste 25 minutter af Johan Søndergaard Larsen og Mikkel Brogaard Petersen, så fik holdet hevet en uafgjort i land, da opgøret endte 2-2.

Og det ene point, man fik fra det opgør, var livsvigtigt, da det betød, at Ringkøbing IF endte på fjerdepladsen Jyllandsseriens pulje 4. Den fjerdeplads sikrede holdet en playoffkamp for at spille i Jyllandsserien efter sommerferien, og det er den kamp, der bliver spillet på lørdag.

Modstanderen er Holstebro Boldklub, der endte som nummer to i deres Serie 1 pulje her i foråret, og det betød, at holdet skulle møde nummer to fra en anden pulje i Serie 1, hvilket var Aabenraa BK.

De to hold mødtes i tirsdags i Holstebro, og her endte Holstebro Boldklub altså med at trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Der skulle dog forlænget spilletid til, for efter de første 90 minutter stod der 1-1 på måltavlen. Efter 30 minutters forlænget spilletid endte det dog med en 4-1 sejr til Holstebro Boldklub.

Kampen i mellem Ringkøbing IF – Holstebro Boldklub spilles som sagt på lørdag hjemme i Ringkøbing med kickoff klokken 14:00.

Vi vil derfor gerne anbefale alle at komme ud på stadion og støtte holdet i sæsonens vigtigste kamp for Jyllandsserien, der forhåbentlig kan sikre en ny billet til Jyllandsserien efter sommerferien!

Kampen spilles på banen bagved Green Arena ved anlægget, og det er naturligvis ganske gratis at se kampen!