Dennis Juelsgård matchvinder på Green Arena

Søndag eftermiddag spillede RIF sin sidste kamp i grundspillet, og hjemme på Green Arena sluttede opgøret mod fynske Tarup/Paarup med en hjemmesejr på 1-0.

Cheftræner Claus Christiansen havde valgt samme startopstilling som sidst trods comeback til både Tobias Plauborg Jensen og Mikkel Holk, og i de første 45 minutter dominerede værterne også chancemæssigt, selv om første halvleg aldrig blev et decideret mekka for åbne scoringsmuligheder.

Dog fik Lauge Olesen en god dobbeltchance tæt under mål, men første forsøg reddede gæsternes målmand, andet forsøg røg i sidenettet, mens Christian Pinholt kor efter sparkede fladt forbi efter et ellers glimrende gennembrud.

Det blev Dennis Juelsgård, som åbnede målscoringen, og det gjorde han på smukkeste vis, da RIF-mandskabet erobrede bolden højt på fynboernes banehalvdel. Fra gæsternes bænk kom der straks advarende råb om venstrebenet, da bolden landede hos Dennis Juelsgård, men ingen nåede at gribe ind, før RIF-spilleren, med sit venstreben, tordnede bolden i nettet.

Straks efter pausen skiftede Claus Christiansen Tobias Plauborg Jensen ind i stedet for Christian Pinholt, men det var nu fynboerne, som kom bedst i gang med anden halvleg - blandt andet appellerede de for et straffespark, som ikke blev dømt, og kort efter kunne de se Simon Brogaard redde flot, da indskiftede Tobias Espersen slap fri, og da de endelig fik bolden i nettet, ved Tobias Espersen, blev der vinket og fløjtet for offside.

Momentum var hos gæsterne, og RIF-cheftræneren sendte Mikkel Holk på banen for at skabe mere fysisk styrke hos værterne, men det slog dog ikke igennem med det samme, da fynboerne fortsatte jagten på en udligning, og de gjorde det med stor energi - dog uden at skabe bunker af åbne chancer over for en disciplineret og hårdtarbejdende RIF-defensiv.

De sidste minutter var mere intense end smukke, og nærkampene tog til i styrke, hvilket man også roligt kunne sige om både regn og hagl, der kom snigende fra syd.

RIF-mandskabet overlevede dog uvejret på alle måder, og dermed sikrede holdet sig vigtige point inden begyndelsen på nedrykningsspillet.