Ny pointdeling til Ringkøbing IF

Søndag eftermiddag var Ringkøbing IF tilbage på Green Arena, hvor formstærke Odder var på besøg, og opgøret endte 1-1.

Hjemmeholdet havde tydeligvis noget at revanchere efter en mindre god kamp i Kolding, og i kampens indledning betød det, at RIF-mandskabet var spilstyrende.

Allerede efter tre minutter forsøgte Klaus Moesgaard sig, lidt senere snittede et indlæg fra højre side Odder-overliggeren, og Kasper Nissen forsøgte i en god position, hvor Odder-keeperen viste fint niveau med en fodparade.

Gæsterne fik dog også enkelte muligheder i første halvleg - blandt andet en stor mulighed lige inden pausefløjtet, men heldigvis for værterne røg bolden højt over.

Lige efter pausen fik RIF-mandskabet en gylden mulighed for at bringe sig i spidsen via en dobbeltchance, men både Lauge Olesen og Mikkel Holk fik sine afslutninger blokeret.

Anden halvleg bød ellers ikke på de store og åbne muligheder, men i kampens slutfase begyndte der at ske noget foran de to mål.

Odder var først til at slå til, da de spillede sig igennem i venstre side, og tværpasningen var let at skubbe i mål fra tæt hold.

Gæsternes føring holdt dog ikke længe - og det var Lennard Lauridsen, som sørgede for en hurtig udligning, da han headede en hjørnesparksbold i nettet til 1-1.

Efterfølgende jagtede hjemmeholdet sejren og de tre point - blandt andet driblede Dennis Juelsgård sig fri til skud, men afslutningen sad lige på gæsternes målmand - så kampen endte med endnu en pointdeling for RIF-spillerne, som denne gang havde fortjent mere efter en indsats med en fin attitude.