Smalt nederlag på Green Arena

Lørdag eftermiddag var RIF-mandskabet tilbage på Green Arena, hvor fynske Marienlyst var gæst, og opgøret endte med en 1-0 sejr til udeholdet.

Hjemmeholdet var uden en karantæneramt Lennard Lauridsen, mens anfører Mikkel Kjeldstrup sad uden for på grund af en skade, men alligevel leverede hjemmeholdet en fornuftig første halvleg mod en stærk modstander, som har en nærmest kompromisløs tilgang til den offensive del af fodboldspillet.

Det er svært at spille imod, men omvendt efterlader det også enorme rum at spille i, hvis den fornødne klogskab og kvalitet er til stede - og det var den enkelte gange i de første 45 minutter, hvor der var fine chancer til Dennis Juelsgård, Anders Vestergaard Larsen, Klaus Moesgaard samt Christian Pinholt.

Gæsterne havde også sine muligheder, men alligevel fik ingen af holdene lov til at juble inden pausen.

I anden halvleg indledte udeholdet klart bedst, og efter ganske få minutter misbrugte de en gigantisk chance midt for RIF-målet - et helt frit skud blev sendt til himmels i stedet for mod nettet.

Dét ændrede sig dog kort efter, da en tilfældig bold fik lov at dumpe ned dybt inde i RIF-feltet, hvor Andreas Hammershøy Kjerstad endte med at bringe fynboerne i front - en føring som de var meget tæt på at øge kort efter.

Kun en enkelt gang måtte udeholdets defensiv for alvor på arbejde, og det var flot udført arbejde, da en forsvarsspiller på mållinjen nægtede Dennis Juelsgårds fine hovedstødsforsøg adgang til nettet.

RIF-spillerne forsøgte at presse på, og levede med risikoen for gæsternes farlige omstillinger, men det blev aldrig nok til at true den fynske 1-0 føring, og dermed fik Marienlyst revanche for den omvendte kamp mellem de to mandskaber.