RIF kiksede igen fælt på Green Arena

En vind på fem sekundmeter, endda fra øst, er lig med fuldstændig vindstille i Vestjylland, og søndag eftermiddag bestod supplementet blandt andet af sol fra en skyfri himmel samt ikke mindst fodbold på Green Arena, hvor Ringkøbing IF tog imod Kolding Boldklub - et opgør som endte 3-3.

Hjemmeholdet kom med selvtillid efter to sejre i træk, og cheftræner Claus Christiansen havde på dagen fundet plads til tilbagevendte Klaus Moesgaard i startopstillingen, hvor også sidste weekends matchvinder Johannes Paustian var med.

Hjemmeholdet indledte også bedst, men allerede efter fire minutter opstod misforstået gavmildhed i værtsskabet, da RIF-defensiven kiksede fælt.

1-0 til gæsterne via målmand Simon Brogaards ene ben, men heldigvis betød det ikke noget for RIF-spillernes tilgang.

Hjemmeholdet fortsatte med en stærk offensiv, og allerede efter 12 minutter udlignede Lauge Olesen efter fint forarbejde af Dennis Juelsgård og Johan Søndergaard Larsen, og små 10 minutter senere var sidstnævnte i afslutterens rolle, da han smukt flugtede Klaus Moesgaards fine tværpasning i nettet.

Pauseføringen på 2-1 var ganske fortjent, selv om RIF-mandskabet faldt en smule i niveau i slutningen af første halvleg, og sådan fortsatte det faktisk i anden halvleg - indtil det 62. minut, hvor Klaus Moesgaard bragte hjemmeholdet i front med 3-1 efter en genial stikning fra anfører Mikkel Kjeldstrup.

Det lignede en afgørelse på opgøret, men det var det ikke, for værterne var slet ikke færdige med gavmildheden.

Små 10 minutter efter Klaus Moesgaards 3-1 mål koksede RIF-defensiven igen fælt - gæsterne takkede ved at sparke en reducering i nettet - og minuttet efter headede en KB-spiller upresset 3-3 målet i nettet.

En nærmest grotesk men også selvforskyldt udvikling for hjemmeholdet, der har spillet to gange på Green Arena siden Corona-pausen - begge gange har store fejl kostet point.