Bittert nederlag efter store fejl

Under en skinnende sol vendte Ringkøbing IF og Horsens fS torsdag eftermiddag ryggen til Corona og den lange kamppause, da de på Green Arena spillede et opgør, som endte med en 2-1 sejr til udeholdet.

Hjemmeholdet stillede, blandt andet på grund af skader, med et meget ungt mandskab, som stod over for det, cheftræner Claus Christiansen havde forudsagt - en kompakt og fysisk stærk modstander.

Klaus Moesgaard, som netop har forlænget sin RIF-aftale, var dog tæt på at give hjemmeholdet en drømmestart, da han med venstrebenet sendte bolden på overliggeren bag en prisgivet Horsens-keeper allerede efter seks minutter, men ellers bød de første 30 minutter ikke på opsigtsvækkende tiltag.

Det kom til gengæld op mod pausen, og det gik stærkt.

Først viste Klaus Moesgaard power og gennembrudskraft på højrekanten, og han spillede bolden skråt tilbage til Christian Pinholt, som via indersiden af den ene målstolpe bragte RIF-mandskabet i front med 1-0.

Glæden varede dog kort.

To dårlige clearinger i RIF-defensiven forvandlede sig til to serveringer for Horsens fS, som de med stor glæde og kynisme takkede for - det tog dem bare to-tre minutter at bringe sig på sejrskurs.

I pausen skiftede cheftræner Johan Søndergaard Larsen ud til fordel for Lauge Olesen, og RIF-mandskabet skulle ud for at jagte en udligning.

Den var der bud efter flere gange, først sparkede Zacharias Sørensen højt over på en god chance, det samme gjorde Christian Pinholt, mens Lauge Olesen fik sin afslutning klaret af Horsens-keeperen.

Generelt manglede der dog kvalitet hos værterne i anden halvleg, og dermed endte Horsens fS med at stå med den type kamp, de helst vil spille, hvilket gav dem en forrygende begyndelse på turneringen efter genopstarten.

Anderledes så det ud for RIF-mandskabet.