RIF-cheftræner: Vi forsvarede os dårligt i hele kampen

I det fjerde minut var forsvarsspillet dårligt, og så førte gæsterne på Green Arena med 1-0.

Fra det 70. til det 71. minut var den gal igen - og Kolding Boldklub udnyttede det til at reducere til 2-3 og udligne til 3-3.

Cheftræner Claus Christiansen var ikke just imponeret af hjemmeholdets defensive præstation i søndagens hjemmekamp mod bundholdet fra Kolding Boldklub, og det ene point via 3-3 gjorde intet godt for den flade fornemmelse hos værterne.

- Det var jo ikke bare ved målene, at vi forsvarede os horribelt dårligt - det gjorde vi i hele kampen. Vi lavede kæmpe forsvarsfejl, og generelt spillede vi uden konsekvens, sagde en tydelig skuffet Claus Christiansen.

En velspillende Klaus Moesgaard scorede ellers til 3-1, da der var spillet lidt mere end en time, og uanset hvor langt man stak snuden op mod solen, var det ikke muligt at få færten af et comeback fra gæsternes side.

- Når man fører med 3-1 midt i anden halvleg, skal man selvfølgelig køre den hjem, men vi manglede kvalitet i dag. Vi var heller ikke gode nok med bolden, og vi havde ellers snakket om, at de nok ændrede formation, hvilket vi dog aldrig fandt ud af, sagde Claus Christiansen, som kun har få dage til at få humøret tilbage i truppen - allerede på onsdag venter der en vanskelig udekamp mod rækkens stærkt spillende tophold fra Hedensted IF.