RIF-mandskabet mødte en fynsk mur

Søndag eftermiddag var Ringkøbing IF tilbage i vante omgivelser på Green Arena, hvor der var fynske gæster fra B 1913, og opgøret endte med en 2-0 sejr til gæsterne.

Cheftræner Claus Christiansen havde ikke fundet grund til at ændre på sin startopstilling i forhold til 6-1 sejren senest på udebane mod Viby IF, hvor RIF-mandskabet fik en drømmestart med Klaus Moesgaards tidlige scoring.

På Green Arena var det dog gæsterne, som var tæt på en tidlig føring, da et fladt indlæg fra venstre blev sparket højt og hårdt i sidenettet.
Det skabte stor jubel på fynboernes bænk, som lige brugte et sekund eller to på at finde ud af, at bolden, set med fynske briller, ramte den forkerte side af sidenettet.

De første 45 minutter havde mere intensitet end store målchancer i sig - hos hjemmeholdet havde Tobias Plauborg en god mulighed, som B 1913-målmanden flot reddede, mens Kasper Nissen headede over på en lille mulighed.

I den modsatte ende af banen måtte Jesper Dalsgaard til gengæld træde til som frelser, da B 1913 spillede sig igennem til en åben mulighed.

Ved pausen var stillingen 0-0, hvilket ikke var misvisende i forhold til første halvlegs fordeling af spil og chancer, og det var ligeledes 45 minutter, som viste, hvorfor fynboerne indkasserer meget få mål.

Til anden halvlegs begyndelse foretog Claus Christiansen to ændringer hos værterne - ud gik Kasper Nissen og Andreas Lauridsen, og de blev afløst af Johan Søndergaard Larsen og Mikkel Holk - men kampbilledet lignede det fra første halvleg - B1913 med en bastant defensiv organisation ventende på muligheder i den modsatte ende.

Der kom en efter 69 minutter, hvor gæsterne spillede sig ubesværet igennem i højre side, og angrebet blev afsluttet med en kort aflevering bagud - bum, 1-0 til gæsterne.

Fem minutter senere kom endnu en af de muligheder, B 1913-mandskabet lurede på - denne gang en lang fremlægning som lidt for let skaffede en 2-0 føring.

Det er altid skidt at komme bagud, men mod B 1913 er det for alvor noget skrammel, da de forsvarer sig godt, og RIF-mandskabet formåede da heller ikke at svare igen for alvor.
Der var forsøg fra blandt andre Johan Søndergaard Larsen, Mikkel Holk og Dennis Juelsgård, men det var aldrig noget, som for alvor rystede B 1913's robuste forsvar.