RIF fik et point med en spiller i undertal

Inden onsdagens hjemmekamp mod Varde sagde RIF-cheftræner Claus Christiansen, at han forventede en tæt kamp men ikke en køn kamp.

Han fik ret i begge dele.

Opgøret på et regntungt Green Arena sluttede nemlig 0-0, og der var en del mere duelspil end smukke sekvenser.

Hjemmeholdet havde atter Lennard Lauridsen og Mikkel Kjeldstrup med, og de dannede par på den centrale midtbane, og herfra kunne de se Lauge Olesen have kampens første forsøg, da han med venstrebenet sendte et flot langskud mod mål, som Varde-keeper Lasse Kristiansen viftede over til hjørnespark.

Få minutter efter svarede Varde dog igen med et lignende og fint forsøg, men bolden strøg lige over RIF-målet, og dermed er alle chancer inden pausen nævnt.

Der var dog også dramatik at berette om, for efter en lille halv time blev Tobias Plauborg Jensen tvunget til at trække et gult kort efter et dumt boldtab af hjemmeholdet, og få minutter efter satsede den unge RIF-forsvarer i en duel midt på banen.

Den aktion lykkedes han ikke ret godt med, og dermed indkasserede RIF'eren sin anden advarsel, som blev vekslet til et rødt kort.

Så var der for hjemmeholdet udsigt til 60 minutter med en spiller i undertal, hvilket dog ikke ændrede det generelle kampbillede markant - det skulle da lige være, at anden halvleg bød på flere omstillinger til begge hold.

Hos hjemmeholdet var der blandt andet muligheder til Andreas Lauridsen og Lennard Lauridsen, men generelt savnede kampen kvalitet.

Varde-presset blev tungere og tungere i slutningen af opgøret, men RIF-spillerne forsvarede sig ganske flot, og Simon Brogaard viste flere gange, at der er en rigtig god grund til, at han er manden med målmandshandskerne.