Én god halvleg rakte ikke

Ringkøbing IF tabte på Green Arena 5-1 til B 93 – Klaus Moesgaard sørgede for værternes reducering

Byens ægte hold – sådan beskriver B 93 sig selv med reference til naboerne på Østerbro, FC København, som kalder sig Byens hold, og lørdag eftermiddag viste B 93-spillerne, hvad de mener med det.

5-1 vandt gæsterne i et opgør, som inden pausen var helt lige med en overvægt af chancer til RIF-mandskabet, men lige før pausefløjtet mødte udeholdets Søren Sørensen en hjørnesparksbold tæt under mål over for en passiv RIF-defensiv.

- Vi leverede en ganske fin første halvleg, og vi burde vel have bragt os i spidsen på de muligheder, vi skabte. I stedet fik vi et mål imod i første halvlegs sidste sekunder, sagde RIF-cheftræner Jens Nielsen efter nederlaget.

Han erkendte dog også, at B 93 for alvor viste sin klasse i de sidste 45 minutter, selv om Martin Egelund faktisk fik den første mulighed i anden halvleg, men han sparkede bolden over på en ellers god chance.

- Derfra haltede vi efter, vi tabte duellerne, og vores pres sad der ikke længere, og det sidste gør man ikke ustraffet mod et godt hold som B 93, sagde Jens Nielsen.

Hjemmeholdet mødte anden modgang end den sportslige, for både Kasper Thomsen og Mikkel Kjeldstrup måtte lade sig udskifte på grund af skader, mens målscorer Klaus Moesgaard fik sig en karantænegivende advarsel, hvilket holder ham ude af onsdagens hjemmebanekamp mod Skovshoved IF
– en kamp som roligt kan beskrives som vigtig for Ringkøbing IF.

- Der findes ingen mirakelkur for det, vi står i lige nu, erkendte Jens Nielsen.

Truppen træner både søndag og mandag under ledelse af den nye cheftræner Claus Christiansen, som for første gang står i spidsen for Ringkøbing IF på onsdag klokken 19.00 på Green Arena.