Lynstart grundlagde sikker sejr på Green Arena

Ringkøbing IF fortsætter de imponerende takter i 2. Divisions Pulje 1, hvor man i dag besejrede Vejgaard Boldklub med 4-1, og dermed har man i de sidste seks kampe hevet fem sejre og spillet en enkelt uafgjort.

Dagens sejr mod Vejgaard blev især grundlagt i kampens indledning, hvor Ringkøbing IF kom rigtig godt ud, og inden for de første ti minutter havde holdet også scoret to gange.

Først endte et indlæg fra Jonas Magnussen i panden på Lennard Lauridsen, der flot dirigerede bolden over gæsternes målmand i en blød bue, og kort tid efter var Jesper Lange først over en retur, hvor Mikkel Kjeldstrup havde ramt overliggeren, og her headede den rutinerede angriber nemt sit første mål for Ringkøbing IF ind over målstregen.

Gæsterne ville da også lege med i dagens opgør, og halvvejs inde i 1. halvleg fik Lasse Storvang også passerede Mads Petersen, da han på akrobatisk vis fik helflugtede en afslutning fra kanten af det lille felt.

Chancerne fortsatte i opgøret og efter en halv time kom Ringkøbing IF yderligere foran. En bolderobring på midten af banen endte ud i en kontra, hvor Jesper Lange til sidst blev spillet i dybden ude i højre side. Her slog han et intelligent, fladt indlæg ind til angrebsmakkeren Lennard Lauridsen, der bragede bolden i nettet til 3-1.

Kort inden pausen havde gæsterne en pæn mulighed for en reducering, men her blev afslutningen sendt forbi mål, og så gik Ringkøbing IF til pause med en 3-1 føring.

Det burde også være blevet 4-1 til Ringkøbing IF kort efter pausen, hvor Lennard Lauridsen og Jesper Lange blev sendt afsted mod målmanden. Her forsøgte Lennard Lauridsen at spille bolden på tværs til angrebskollegaen, men afleveringen manglede kvalitet, og så kunne forsvaret cleare bolden.

Efter en times spil blev kampen dog reelt lukket. Lennard Lauridsen blev sendt ned bagved gæsternes forsvar, og her sendte han en bold tilbage i feltet til en fremadstormende Mikkel Jakobsen, der kølig udplacerede gæsternes målmand til 4-1.

Minuttet efter var Vejgaard Boldklub tæt på at bringe lidt spænding tilbage i opgøret, da en afslutning fra kanten af feltet endte med at ramme overliggeren.

Der blev ikke scoret mere i opgøret, men der var ellers glimrende muligheder i begge ender. For Ringkøbing IF havde Lennard Lauridsen, Kenneth Lund og Matias Thorup alle fine muligheder for at udbygge føringen, og i den anden ende blev Mads Petersen også tvunget ud i et par flotte redninger.

Men det forblev ved de 4-1, og dermed hopper Ringkøbing IF tilbage på femtepladsen i 2. Divisions Pulje 1, hvor man fortsat har fem point op til førstepladsen.

Næste kamp for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor der venter et topopgør i Brabrand.