Kynisme og kvalitet til forskel på Green Arena

Søndag eftermiddag gæstede rækkens bedst spillende mandskab Green Arena, men det var svært at se i kampens indledning.

Ikke fordi Århus Fremad spillede dårligt, de fik bare ikke lov til at vise, hvor godt de spiller.

Et aggressivt RIF-mandskab lykkedes nærmest til perfektion med sit høje pres, og i de første 45 minutter var eneste minus det manglende udbytte i form af en scoring eller to, hvilket blev kostbart i sidste ende, da et kynisk Århus Fremad-mandskab endte med at vinde med 2-0 på to hurtige scoringer i anden halvleg.

Den gode og opløftende 1. halvleg fra værterne blev blandt andet symboliseret ved, at der gik 40 minutter, inden gæsterne fik en mulighed, den var endda lille og langt forbi Simon Brogaards mål.

I den modsatte ende måtte en velspillende Frederik Nørgaard i århusianernes mål et par gange vise niveau, både Mikkel Holk og Tobias Plauborg Jensen testede ham.

Efter pausen indledte hjemmeholdet med samme intensitet, og det gav straks en dobbeltchance til Mikkel Holk og Lauge Olesen, men førstnævntes afslutning klarede Frederik Nørgaard, mens Lauge Olesen sparkede riposten højt over.

Kort efter var Mikkel Holk igen på færde, og denne gang sparkede den stærke RIF-spiller bolden på stolpen, men desværre for ham og resten af hjemmeholdet sprang bolden i spil igen.

Og så …, som det er set før i kampe med ét dominerende hold, scorer modstanderen.

På Green Arena endda to gange på tre minutter, og begge gange var Århus Fremads Tue Ullerup sidste mand på bolden – en spiller som Anders Vestergaard Larsen i første halvleg pakkede ind og langt væk.

Pludselig var han dobbelt målscorer, og det var samtidig et udtryk for, hvor forskelligt kynisme og kvalitet kan tage sig ud.

Det tog lige toppen af både energi og humør hos hjemmeholdet, og det blev en mere åben kamp, hvor en stærkt spillende Mikkel Holk dog kom tæt på en reducering midt i anden halvleg, men afslutningen strøg lige forbi gæsternes mål.

Efter en på mange måder opløftende indsats endte det med nul point, hvilket naturligvis var en bet for det hårdtarbejdende hjemmehold, men indsatsen kunne RIF-spillerne være bekendt.

Det bliver sjovt og spændende, når garnituren på et tidspunkt bliver kynisme og kvalitet på de rette tidspunkter - præcis som Århus Fremad præsenterede denne søndag.