Kollektiv offday kostede nederlag på Green Arena

Der var ikke meget, der lykkedes for Ringkøbing IF, da man tidligere i dag tabte fuldt fortjent til Kjellerup IF med 0-2.

Ringkøbing IF kom dog frem til kampens første store chance, da både Mikkel Jakobsen og Marcos Ugarte kom frem til fine muligheder i gæsternes felt, men målmanden og forsvaret fik i fællesskab blokeret bolden.

Gæsterne kom bedre med, som kampen skred frem, og efter 24 minutter var de også tæt på et føringsmål, men deres afslutning fra kanten af feltet prellede af på overliggeren.

Men fire minutter kom gæsterne foran. Kjellerup IF kom ned bag Ringkøbing IF-forsvaret og et fladt indlæg endte til sidst ved den bagerste stolpe, hvor Mathias Færge nemt kunne sparke gæsterne foran 1-0.

Den føring blev udbygget ti minutter efter pausen, hvor et knivskarpt indlæg fra venstre endte inde foran mål, og her kunne Christopher Denius Nielsen relativt nemt sparke bolden ind til 2-0.

Som halvegen gik begyndte Ringkøbing IF at satse mere og mere, og det betød, at gæsterne også kom frem til et par fine kontrachancer, men Mads Petersen tog fint brodden af diverse afslutninger.

I slutfasen havde Ringkøbing IF flere gode muligheder for at reducere, men den sidste skarphed manglede, ligesom Kjellerup IF’s målmand hev et par fine redninger ud af ærmet.

Næste opgave for Ringkøbing IF er på lørdag, hvor der venter en tur til Aarhus Fremad og et direkte opgør om 5. pladsen i gruppen.