Pointdeling i Kolding

Søndag eftermiddag gæstede Ringkøbing IF Mosevej Sportsplads, hvor Kolding Boldklub var vært for et opgør, som endte med en pointdeling via 1-1.

Gæsternes cheftræner Claus Christiansen havde både bevidst og nødtvunget ændret på flere positioner i sin startopstilling i forhold til nederlaget til B 1913 - blandt andet var Klaus Moesgaard ikke med på grund af en skade, og det gav plads til Ragnar Leósson blandt de 11 startere.

Gæsterne indledte tøvende mod et KB-mandskab, som dog ikke udnyttede det i form af oplagte målchancer, og i det hele taget blev det en halvleg, som ikke går over i historien som den mest velspillede og underholdende.

Ragnar Leósson var den første til at forsøge sig, men langskuddet voldte ingen problemer for KB-keeperen, som til gengæld kom i store problemer, da Mikkel Kjeldstrup driblede foran hjemmeholdets felt.

RIF-anføreren endte med at sparke med venstrebenet, og bolden strøg i mål tæt op ad den ene opstander - fin og klinisk afslutning af Kjeldstrup.

1-0 føringen holdt til pausen, selv om KB to gange bød på en udligning - første gang reddede Lauge Olesen på målstregen, anden gang sparkede værterne over på en ellers stor mulighed.

Indledningen på anden halvleg mindede til forveksling om det, der skete i første halvleg - forskellen var bare, at KB denne gang ikke lod gæsterne slippe for en skidt og tøvende tilgang til de sidste 45 minutter.

Små fem minutter var spillet, da hjemmeholdets angriber Sofus Raarup tog ansvar - han vendte let midt på banen, og han sluttede sin solotur af med at sparke bolden op i det ene målhjørne til 1-1.

Resten af kampen var der sandsynligvis masser af vilje til at gå efter sejren, men begge mandskaber savnede grundlæggende kvalitet, og på den baggrund var det egentlig meget passende, at begge hold måtte nøjes med et enkelt point.