Kasper Møller Thomsen sikrede Ringkøbing IF femte sejr i træk

For femte gang i træk gik Ringkøbing IF fra banen som sejrsherre, da man besejrede FC Sydvest med 1-0 på mål af Kasper Møller Thomsen.

Allerede efter to minutter fik Ringkøbing IF scoret kampens første mål, da et frispark fra Mikkel Jakobsen blev slået knivskarpt ind til Anders Vestergaard Larsen, der prikkede bolden i nettet. Desværre havde linjedommeren dog vinket for offside på forsvarsspilleren, og dermed ingen scoring til Ringkøbing IF i den sekvens.

Efter 17 minutter spil kom gæsterne fra FC Sydvest frem til deres første gode tilbud i opgøret, da et hjørnespark endte ved den bagerste stolpe, men heldigvis for Ringkøbing IF blev forsøget headet over mål.

Halvvejs inde i 1. halvleg fik Ringkøbing IF så scoret kampens første mål. En fremragende diagonalbold fra Nikolaj Pape Sørensen blev sendt over i venstre side til Kasper Møller Thomsen, der med et perfekt-timet løb kunne løbe direkte ind i bolden og heade den i en blød bue over gæsternes målmand til 1-0.

Kort efter scoringen forsøgte FC Sydvest sig med et flot langskud, men Mads Petersen hev en lige så flot redning ud af ærmet, og så kunne Ringkøbing IF gå til pause foran 1-0.

I 2. halvleg væltede det heller ikke ligefrem med chancer, men lidt blev det dog til.

FC Sydvests bedste mulighed kom efter 56 minutter, hvor et frispark blev slået ind foran mål til en pæn hovedstødschance, men forsøget blev sendt lige i favnen på Mads Petersen.

I den anden ende kom Ringkøbing IF frem til et par halve hovedstødschancer til Matias Thorup og Jesper Lange, men det blev aldrig rigtig noget, der fik de 420 tilskuere på Green Arena op af stolene.

I slutminutterne pressede gæsterne på med flere hjørnespark, men her blev det heller aldrig helt farligt, og derfor kunne Ringkøbing IF gå fra banen med en 1-0 sejr i bagagen.

Det var Ringkøbing IF’s femte sejre i træk, og næste opgave bliver et regulært topbrag i Jammerbugt, der er placeret på 2. pladsen i puljen to point foran Ringkøbing IF.