Godkendt nulløsning i sæsonpremieren imod Jammerbugt FC

Ringkøbing IF og Jammerbugt FC åbnede her til aften sæson 2019/2020 i 2. Division på Green Arena. 456 tilskuere var mødt forventningsfulde op på stadion, og selvom der var masser af muligheder for scoringer, så endte det målløst i det vestjyske.

Ringkøbing IF startede med tre debutaner på banen i form af Ragnar Leósson, Klaus Moesgaard og Martin Egelund, ligesom Jeppe Solgaard spillede sin første turneringskamp i over et år.

Derfor var det heller ikke overraskende, at der manglede lidt interne relationer hos Ringkøbing IF, og derfor var det også gæsterne fra Jammerbugt FC, der kom bedst ud til opgøret, og efter det første kvarter var Mads Petersen blevet tvunget ud i et par redninger.

Ringkøbing IF’s farligste forsøg i 1. halvleg kom efter frispark, men hverken Mikkel Jakobsens eller Gloire Rutikangas spark endte inden for målrammen.

I den anden ende fik Anders Vestergaard Larsen reddet en chance efter et hjørnespark inde på stregen, ligesom Mads Petersen fik reddet to pressede friløber fra gæsterne, hvor den store målmand kom fornemt ud og gjorde målet lille.

I 2. halvleg var det stadig gæsterne, der var farligst. Første gang var efter en lille times spil, hvor et frisparkforsøg blev sendt snært forbi den ene opstander, og fem minutter senere var de utrolig tæt på en scoring efter et hjørnespark, men heldigvis for Ringkøbing IF stod stolpen i vejen for forsøget.

Ringkøbing IF var dog ikke uden chancer i den anden ende, og efter godt kombinationsspil af Klaus Moesgaard og Mikkel Jakobsen endte sidstnævnte med en god mulighed fra en spids vinkel, men afslutningen blev reddet af gæsternes målmand.

Herefter ebbede det lidt ud med chancerne i begge ender, men i overtiden var nordjyderne tæt på at tage alle tre point med hjem i bussen.

Et langt indkast endte med en masse klumpspil i Ringkøbing IF’s felt, og til sidst dumpede bolden ned for fødderne af en Jammerbugt FC-spiller, der på kanten af det lille felt misbrugte en kæmpe chance og tordnede bolden over mål.

Derfor kunne Ringkøbing IF ånde lettet op og tage et fint point med fra en kamp, hvor modstanderen trods alt var tættest på sejren.

Næste opgør i 2. Division for Ringkøbing IF er næste lørdag, hvor turen går til Brabrand, men først har holdet dog lige en kamp i Sydbank Pokalen imod VSK Aarhus. Det opgør spilles på Green Arena onsdag aften klokken 18:00