Flot comeback sikrede et point på Fyn

Ringkøbing IF spillede tidligere i dag 3-3, da holdet besøgte Dalum IF i det sydvestlige Odense. Ringkøbing IF’s mål blev scoret af Kasper Møller Thomsen, Martin Egelund og Casper Petersen.

Det var en meget lige start på opgøret, hvor Ringkøbing IF dog virkede til at være en smule i teten i det første kvarters tid, inden værterne kom i gang.

Og det var også værterne, der fik scoret kampens første mål efter en mindre tilfældighed. En lang bold blev slået ned mod Ringkøbing IF-forsvaret, hvor Casper Petersen fik tacklet bolden ned mod egen baglinje, men inden den kom alt for langt fik Mads Raben sparkede mod mål fra en spids vinkel, og den bold strøg under Mads Petersens ene arm efter 25 minutter.

Senere i halvlegen var de bedste muligheder indlæg i begge ender, som dog blev clearet inde foran målet af forsvarene.

I 2. halvleg kom der dog godt med chancer i begge ender, og efter 53 minutter burde Casper Petersen også have bragt balance i regnskabet, da han i det lille felt blev spillet helt fri foran mål, men afslutningen blev sparket over mål. Casper Petersen skulle dog tage revanche senere.

Ringkøbing IF fik dog udlignet kort tid senere i en god periode. Efter et hjørnespark endte bolden på kanten af feltet hos Kasper Møller Thomsen, der ikke blev presset af forsvaret, og så kunne han snildt sparke bolden fladt ind ved den fjerneste stolpe.

Det var dog ikke lang tid, at man fik lov til at fejre det, for efter en times spil modtog Phillip Stoustrup ude på venstre kanten. Her trak han ind i banen og sendte en god afslutning fladt over i det lange hjørne uden chance for Mads Petersen.

Ondt blev værre for Ringkøbing IF syv minutter senere, da et frispark fra værterne blev sendt ind i feltet. Her fik Mads Petersen hænderne på bolden, men stærkt presset tabte han den ned for fødderne af Jacob Mikkelsen, der nemt kunne sparke bolden over stregen til 3-1, på trods af protester fra Mads Petersen, der gerne ville have haft et frispark.

Minuttet senere fik Dalum IF muligheden for at udbygge føringen, da en dårlig clearing endte for fødderne af en angriber, der heldigvis sendte forsøget over mål.

For med 11 minutter igen kom Ringkøbing IF nemlig tilbage i opgøret. Et hjørnespark blev clearet af værterne, og bolden endte for fødderne af Martin Egelund, der uden for feltet snød en fremadstormende forsvarsspiller og placerede bolden ind bag målmanden med et flot langskud.

Dermed kunne Ringkøbing IF så småt lugte blod, og med kun fem minutter igen kom udligningen. Et langt indkast fra Klaus Moesgaard endte næsten inde ved den bagerste stolpe, og her dukkede Casper Petersen op som en trold af en æske og headede bolden i nettet til 3-3.

I slutfasen var der et par halve chancer, men det endte med seks scoringer, og derfor kunne Ringkøbing IF sætte et point ind på kontoen, der dog i sidste ende føltes som en lille sejr.