Drømmescoring sikrede RIF-sejr

Selv for vestjyder var vinden forholdsvis stærk 2. påskedag, og det gjorde opgøret mellem RIF og Viby IF til noget af en speciel oplevelse.

En sneklædt morgen var det, der mødte spillerne, men kunstbanen blev gjort klar til brug, og trods den kraftige vind endte værterne med at vinde med 1-0.

Matchvinder blev Johan Søndergaard Larsen, som efter en flot solopræstation tordnede bolden over i det lange hjørne efter 72 minutters spil.

Allerede efter en halv time blev hjemmeholdet ellers reduceret til 10 mand, da Daniel Kristensen blev udvist for en hævnakt, og cirka på samme tid udgik en skadet Klaus Moesgaard, så det var ikke videre festligt i den periode.

En god organisation samt stenhårdt arbejde var dog med til, at RIF-mandskabet til sidst kunne juble, og på den måde fik de en fin revanche for nederlaget til Horsens fS.

Næste opgave venter på lørdag, hvor RIF-spillerne på udebane møder B 1913.