0-0 på Fyn trods velspillet 2. halvleg

Det var med kniven for struben Nicolai Waels mandskab, gik på banen i Ådalen i dag. Et nederlag ville gøre overlevelse nærmest utænkelig. Med en snorlige kunstgræsbane ved OBs anlæg, og en skinnende sol viste det fynske sig fra sin bedste side. Det samme kan man ikke sige om Ringkøbings første 20 minutter. Her fejede Næsby deres vestjyske modstander af banen, tættest på kom de da Næsbys Marcus de Claville ramte stolpen efter 4 minutter. Claville var generelt meget aktiv i kampens begyndelse, og havde også et kompetent frisparksforsøg, der dog blev sikkert reddet af RIFs målmand og anfører Mads Petersen.

Efter det kom Ringkøbing langt bedre med i kampen, dette førte til udeholdets måske største chance da Klaus Moesgaard slap igennem Næsby-forsvaret, hans afslutning blev desværre reddet af målmanden. Resten af 1. halvleg bød ikke på de helt store tilbud til nogle af holdene.

Ringkøbing kom flyvende fra 2. halvlegs start, og sad fuldstændig på opgøret de efterfølgende 30 minutter. Desværre kastede det enorme spilovertag ikke de helt store chancer af sig. Kun sporadiske muligheder som Kasper Thomsen hovedstød efter 50 minutter, og Mikkel Kjeldstrups hjørnespark der ramt oversiden af overliggeren.

Sunday Odeh og Jules Youmeni der begge havde en svær start på kampen, spillede sig gevaldigt op i 2. halvleg. Begge spillere var et stort aktiv i Næsby ikke kunne få deres spil til at fungere næsten hele 2. halvleg. Samtidig var deres ro på bolden og sikre afleveringer, med til at sætte tempoet på Ringkøbings spil.

Mod kampens afslutning blev kampen mere lige, Næsby havde et par gange nogle chancer under opsejling, men det blev aldrig rigtig farligt. Ved indgang til dommerens overtid fik Ringkøbings indskiftede Mark A. Rasmussen en stikning fra Martin Egelund ved banens midte, desværre var Mark Rasmussen løbet offside. Da stadion uret få minutter efter rundede 93 minutters fodbold, og dommerens sidste fløjt lød stod der stadig 0-0 på tavlen.
Trods en ikke specielt hårdt spillet kamp modtog Ringkøbing hele 7 gule kort, heldigvis er ingen spillere i karantæne, i næste uges hjemmekamp mod et af rækkens tophold AB.

Kampen giver grund til optimisme hos RIF, hvis man kan holde niveauet fra 2. halvleg over resten af sæsonen, er målet om overlevelse i 2. division pludselig ikke så fjernt længere. Med Jacob ”Jay” Andersen tilbage fra skade, nyligt tilkommende Kasper Nissen og Victor Dawa med i truppen i næste uge, ser mulighederne for point mod AB bestemt gode ud.