Ringkøbing IF pligtsejrede hjemme på Green Arena

Nicolai Wael havde på forhånd varslet et Ringkøbing IF-mandskab, der ville gå hårdt til angreb, men indledningen på opgøret blev en noget rodet affære, hvor begge hold forsøgte sig med et par langskud uden held.

Efter 25 minutter fik Ringkøbing IF bedre fat i kampen, og angrebsspillet begyndte at flyde en smule mere.

Men det skulle være på en dødbold, at Ringkøbing IF bragte sig foran i opgøret efter 35 minutter. Et knivskarpt hjørnespark fra Jacob Sandal endte inde foran mål, hvor Lennard Lauridsen headede bolden ind over stregen.

I slutningen af halvegen kombinerede Ringkøbing IF sig flere gange igennem i højresiden, hvor man kom til baglinjen og enten fik spillet bolden tilbage i feltet eller ind foran mål, men den sidste skarphed manglede.

I 2. halvleg blev det en god omgang indianerfodbold, hvor bolden blev sparket rundt imellem de to felter.

Gæsterne fra Odder IGF havde et langskud og et hovedstød, der begge gik snært forbi stolperne, men Mads Petersen blev aldrig for alvor tvunget ud i nogle redninger.

Ringkøbing IF spillede sig heller ikke frem til de store chancer, hvor en afslutning fra kanten af feltet fra Dennis Juelsgård sad lige på målmanden, der fik bolden under kontrol ad to omgange.

Derfor måtte Ringkøbing IF endnu engang ty til et hjørnespark. Fra venstre sendte Mikkel Jakobsen et indadskruet indlæg ind, og efter en lille afretning endte bolden ved bagerste stolpe, hvor Dennis Juelsgård fik stanget bolden ind, selvom en Odder-forsvarsspiller forsøgte at cleare bolden på stregen.

I slutfasen kom både Kenneth Lund og Mikkel Jakobsen frem til pæne muligheder, men det forblev ved de 2-0, og dermed kunne Ringkøbing IF fejre den anden hjemmebanesejr i træk på Green Arena.