Ringkøbing IF og Hedensted IF delte på Green Arena

En enkelt ændring i forhold til seneste kamp mod Horsens fS havde cheftræner Claus Christiansen i sin startopstilling, da Ringkøbing IF fredag aften tog imod Hedensted IF - et opgør som endte 2-2 foran 335 tilskuere.

Mikkel Holk fik plads i start-11'eren, mens Johan Søndergaard Larsen gled ud på bænken, og i kampens første minutter så det lovende ud hos værterne, hvor både Lennard Lauridsen og Mikkel Holk havde fornuftige afslutninger.

Langsomt kom et velspillende Hedensted-mandskab dog ind i kampen, og Simon Brogaard måtte blandt andet hive en fin redning frem på et kompetent Hedensted-forsøg.

Der var flere fine forsøg fra begge hold, men vi skulle tæt på pausen, inden der blev åbnet for scoringerne - og det var hjemmeholdets Christian Pinholt, som jublede først.

Den hurtige angriber modtog bolden inden i gæsternes felt, og trods omringet af to Hedensted-spillere, snoede RIF-angriberen sig fri, inden han med et listigt venstrebensspark sendte bolden i nettet.

Glæden varede dog kort - sådan cirka to minutter - for så fik en lang fremlægning lov at passere hjemmeholdets defensiv, hvilket Mikkel Thisgaard udnyttede iskoldt med en sikker scoring til 1-1.

Efter pausen fortsatte det med fin underholdning, og efter en indledende fase, hvor gæsterne var bedst, kom Ringkøbing IF atter i front.

Efter en times spil leverede Christian Pinholt et genialt oplæg, som Mikkel Holk køligt sparkede fladt i nettet, og så var det spændende, om føringen denne gang holdt længere end to minutter.

Det gjorde den, men kun et minut længere, for så svarede banens bedste, Hedensted IF's Mathias Nordestgaard, igen med en udligning i en situation, hvor RIF-defensiven ikke var opmærksom i forbindelse med et hjørnespark til gæsterne.

Resten af opgøret var livligt med mange chancer og næsten-chancer i begge ender af banen, men det blev ikke til yderligere scoringer. Dermed var der for anden kamp i træk et point til Ringkøbing IF, som dermed fortsat er ubesejret.

Allerede tirsdag er der igen fodbold på Green Arena - her gælder det kamp i Sydbank Pokalen mod Vendsyssel FF fra NordicBet Ligaen - bemærk at kamptidspunktet er flyttet til klokken 17.15.