Bliv klogere på ugens profil

Vintertilgangen har budt på en række spændende spillere fra andre verdensdele, og én af dem er Marcos Ugarte fra USA. En lille teknisk dygtig offensiv spiller, der meget gerne vil spille i de små rum, og som derfor helt naturligt passer ind i Waels positions spil.

”Jeg befinder mig rigtig godt med spillestilen og niveauet passer lige mig, så jeg ser ingen bedre steder at udvikle mig” indrømmer Marcos da også gerne. Jeg synes, vi har en konkurrencedygtig trup, der matcher spillestilen, og jeg glæder mig til at komme til træning hver gang, for der er stor fokus på at være boldbesiddende”.

Og skønt Marcos først ankom for 3 uger siden, er han hurtigt kommet efter det. Det fortæller også om en intelligent spiller, der var i skarp træning inden, og som vi med lidt mere taktisk tilvænning og kendskab til medspillerne slet ikke har set i bedste udgave endnu. Venstrebenet, hurtige fødder, god taktisk forståelse og en spiller, der meget gerne vil spilles og indgå i opspillet, så han bliver helt sikkert spændende at følge.

”Dansk fodbold er en ny verden for mig, og jeg ser frem til at møde nye hold på et niveau, jeg ikke kender meget til”, fortæller den lille amerikaner. ”Jeg har dog fået et lille indtryk mod Kolding og Næstved og kan sagtens se, vi skal arbejde hårdt med tingene på træningsbanen for at være med. Jeg befinder mig super godt uden for banen og i klubben, har fundet et fint sted at bo og nyder byen i fulde drag. Men jeg vil virkelig gerne have et arbejde, og den del har desværre ikke givet resultat endnu, så har nogen brug for et par ekstra hænder, er jeg klar”.   

Den er så hermed givet videre. Men lige nu og her er det fodbolden, det drejer sig om, og mon ikke et mål på Green Arena også står højt på ønskesedlen. 

 

Navn: Marcos Ugarte

Position: Central/offensiv midtbane 

Alder: 25 år

Kampe: 2

Mål: Ingen 

Favoritplads: Central midtbane/kant

Favoritspiller: David Silva

Favoritklub: Real Madrid

Beskæftigelse: Jobsøgende  

Tidligere klubber: Rochester Rhinos, US