Læs forord til næste hjemmekamp

Det begynder at ligne sidste sæsons opstart med 3 nederlag på stribe, bortset fra vi lige akkurat kom på tavlen i den første kamp mod Jammerbugt. Men når det nu skal være, så lad os da fortsætte gentagelsen af de næste 8 kampe, hvor det dengang blev til 7 sejre og en uafgjort. Den serie har vi taget hul på med det uafgjorte resultat i midtuge kampen mod FC Sydvest sikret af Anders Vestergaards hoved i det 88. minut. Og heldigvis for det. Alt andet havde næsten været ubærligt. Med drømmefodbold og 2 flotte scoringer inden for de første 20 minutter mistede vi totalt kontrol over kampen og måtte altså til sidst være den mest lykkelige over resultatet. Generelt er vi ikke der, hvor vi burde være - af mange forskellige årsager, så der skal graves lidt efter det for at komme på et fast vinderspor.

”Vi har for mange, der mangler den sidste skarphed i beslutningerne”, medgiver Nicolai Wael da også. ”Du kan se det på vores afleveringer, der for tit mangler adresse, og da vi så endelig fik hul på scoringerne, svigtede vi med markeringer i den anden ende. Jeg glæder mig dog over, at vi fik kreeret noget brugbart foran modstandernes mål og også skabt chancer til flere end 3 mål, så det må vi bygge videre på”.

Vi synes jo nok, at vi råder over en rigtig god trup med mange dygtige spillere, og derfor er forventningerne også derefter, men lige nu drejer det sig ikke om top 6 og opryknings spil. Nu skal vi bare vinde nogle fodboldkampe – og gerne flere af slagsen, så vi kan få noget selvtillid og udnyttet vores potentiale og så ellers arbejde hårdt til træning. Vejgaard kampen bliver den tredje i denne uge, så det bliver primært i kampene, vi må kræve noget mere af hinanden.

Holdet fra Aalborg er kommet anderledes positivt fra land og er ubesejret med 6 point på rækkens 5. plads – endda med en imponerende 3-1 sejr over én af 2. divisions oprykningsfavoritter fra Middelfart og senest 2-2 mod lige så stærke Brabrand. Det er et aggressivt hårdt arbejdende hold, som er gode i presspillet og med en stærk vinderattitude i alle dueller, så vi skal være klar også på den front.

”Og så skal vi væk fra den næstsidste plads” siger cheftræneren. ”Vi har kun Julle ude med en længerevarende skade og kan nu også råde over Jay, der fik den sidste halve time i Sydvest, og det vil alt andet lige styrke vores offensiv. Målene skal ikke være hans ansvar alene, men han plejer at være god for dem, og samtidig må og skal det også give plads til de øvrige angribere”.  

Lad os håbe at pilen peger i vores retning fra nu. Vi har brug for nogle sejre, så spillerne mentalt også bliver klar til at præstere stabilt og højt niveau gennem alle 90 minutter.

Velkommen på Green Arena til Vejgaard, tilskuere og dommertrio!
 
Jens S. Nielsen